(18)

: 5/11/2018

Ττλος θσης
Υποδιευθυντς για το κατστημα της εταιρας στις Σρρες.

Προφλ εταιρας
Ο μιλος ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, εναι μα απ τις μεγαλτερες αλυσδες στο χρο εμπορας τροφμων, με 296 Super Markets, 16 Cash & Carry, 138 franchise καταστματα και πνω απ 13.000 εργαζμενους.
Εναι μλος του Ομλου Ahold Delhaize που αποτελεται απ 22 εταιρες σε 3 ηπερους (11 χρες), 375.000 εργαζμενους και απολαμβνει την εμπιστοσνη περισστερων απ 50 εκατομμρια πελατν κθε εβδομδα.

Απαιτσεις θσης
Ο κτοχος της θσης χει ως αντικεμενο, να κατευθνει, να συντονζει και να ελγχει την λειτουργα του καταστματος στε να εξασφαλζεται η επτευξη των λειτουργικν του στχων (πωλσεις, μικτ κρδος, ξοδα, παραγωγικτητα) και η ποιοτικ εξυπηρτηση πελατν.

Προφλ υποψηφου
• Εμπειρα σε εταιρα λιανικς πλησης.
• Απολυτριο Λυκεου (Πτυχο Α.Ε.Ι. Τ.Ε.Ι. θα θεωρηθε πρσθετο προσν).
• Γνση Αγγλικν και Η/Υ.

Ο κατλληλος υποψφιος θα πρπει να εναι ικανς στην ανπτυξη διαπροσωπικν σχσεων και στην καθοδγηση ομδας  καθς και αποτελεσματικς στην επτευξη των εταιρικν και προσωπικν στχων


Προσφρονται
• Πολ ανταγωνιστικ πακτο αποδοχν που περιλαμβνει υψηλς αποδοχς, bonus βσει στχων, συμμετοχ σε ιατροφαρμακευτικ πργραμμα.
• Συνεχ εκπαδευση.
• Μεγλες προοπτικς εξλιξης.

Στοιχεα επικοινωνας
Οι υποψφιοι που πληρον τις παραπνω προδιαγραφς παρακαλονται να υποβλλουν βιογραφικ σημεωμα on line στο www.abcareers.gr σημεινοντας τον κωδικ θσης «ΥΔΣΕΡ18».

Διεθυνση Ανθρωπνων Πρων, Τμμα Απασχλησης
Διεθυνση: Λεωφρος Σπτων 81
Ταχυδρομικς Κδικας:153 10, Αγα Παρασκευ Τ.Θ 60011
Πλη: Γρακας Αττικς
Fax: 213-3333614


“CB”

 

 

 

  ..;


<<

2019 - Developed by Human Factor