(16)

: 20/5/2019

Ττλος θσης
Υποδιευθυντς για το κατστημα στην Κω

Προφλ εταιρας
Ο μιλος ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, εναι μα απ τις μεγαλτερες αλυσδες στο χρο εμπορας τροφμων, με 255 Super market, 12 Cash & Carry, 77 franchise καταστματα και 12.000 εργαζμενους.
Εναι μλος του Ομλου Delhaize, ο οποος δραστηριοποιεται σε Ευρπη, Αμερικ και Ασα με περισστερα απ 3.200 καταστματα και 150.000 εργαζομνους.

Απαιτσεις θσης
Ο κτοχος της θσης χει ως αντικεμενο, να κατευθνει, να συντονζει και να ελγχει την λειτουργα του καταστματος στε να εξασφαλζεται η επτευξη των λειτουργικν του στχων (πωλσεις, μικτ κρδος, ξοδα, παραγωγικτητα) και η ποιοτικ εξυπηρτηση πελατν.

Προφλ υποψηφου
• Εμπειρα σε εταιρα λιανικς πλησης.
• Απολυτριο Λυκεου (Πτυχο Α.Ε.Ι. Τ.Ε.Ι. θα θεωρηθε πρσθετο προσν).
• Γνση Αγγλικν και Η/Υ.

Ο κατλληλος υποψφιος θα πρπει να εναι ικανς στην ανπτυξη διαπροσωπικν σχσεων και στην καθοδγηση ομδας  καθς και αποτελεσματικς στην επτευξη των εταιρικν και προσωπικν στχων


Προσφρονται
• Πολ ανταγωνιστικ πακτο αποδοχν που περιλαμβνει υψηλς αποδοχς, bonus βσει στχων, συμμετοχ σε ιατροφαρμακευτικ πργραμμα.
• Συνεχ εκπαδευση.
• Μεγλες προοπτικς εξλιξης.

Στοιχεα επικοινωνας
Οι υποψφιοι που πληρον τις παραπνω προδιαγραφς παρακαλονται να υποβλλουν βιογραφικ σημεωμα on line στο www.abcareers.gr σημεινοντας τον κωδικ θσης «ΥΔΚΚ16».

Διεθυνση Ανθρωπνων Πρων, Τμμα Απασχλησης
Διεθυνση: Λεωφρος Σπτων 81
Ταχυδρομικς Κδικας: 153 10, Αγα Παρασκευ Τ.Θ 60011
Πλη:Γρακας Αττικς
Fax: 213-3333614

 

 

  ..;


<<

2019 - Developed by Human Factor